Egyedi, vonzó hirdetés

Az ingatlanpiacra egyre inkább jellemző a túlkínálat, ennek eredménye pedig, hogy sokkal nehezebb elérni a vevőket, így a telefon sem fog olyan gyakran csörögni, mint szeretné. Azonban most eláruljuk, hogyan lehet az Ön ingatlana a legkelendőbb a piacon:

  • az ingatlanpiaci árak és ingatlana értéke alapján határozza meg a megfelelő árat
  • kiváló minőségű fotókat készít, a megfelelő szögből és fényviszonyok között
  • mellékeli az ingatlan pontos alaprajzát, amely alapján a vevő könnyebben elképzelheti leendő otthonát
  • figyelemfelkeltő címet ad a hirdetésnek
  • hirdetése fenntartja az érdeklődő figyelmét sorról sorra
  • és ezeket a KIEMELT hirdetéseket a megfelelő hirdetési portálokon helyezi el

Amennyiben ezek a feltételek nem teljesülnek, úgy a hirdetése könnyen elveszhet a többi hirdetés között, így csak a csodában reménykedhet, hogy egyszer csak megcsörren a telefonja. És ezek még csak az első lépései a sikeres ingatlan eladásnak. Mindemellett tisztában kell lennie azzal, hogy hogyan kell egy ingatlant lenyűgözően bemutatni, valamint elő kell vennie a tárgyalás technikai tudását is, hogy az Önnek megfelelő árban tudjanak megegyezni.

Ennek az ellenkezője is igaz szokott lenni akkor, ha egy egyedi, különleges ingatlanja van, nagyon jó áron

Ugyanis ekkor a telefonja reggeltől estig csörögni fog. Azonban azzal is számolnia kell, hogy lehet, hogy csak huszadik érdeklődőből lesz komoly vásárló, így akár több hónapos stressz is keletkezhet ebből a történetből; ugyanis egyesével akarja majd mindenki megnézni ingatlanát, ami valljuk be őszintén, egy fél napos elfoglaltságot jelent. A tizedik érdeklődő után – aki pár órás procedúra után még alkudni is akar egy szemtelen összeget – el fog fáradni szellemileg. 

(Ha nem tudja eldönteni, hogy az Ön ingatlana egyedi vagy átlagos besorolású ingatlanhoz tartozik, akkor keressen fel minket és segítünk.)

Nem kell többé stresszelnie

Nagyon kellemetlen szituációba tudja sodorni Önt, ha a munkahelyén folyamatosan csörög a telefon a sok érdeklődő miatt. Az első pár hívásnál még lehet türelmesek a kollégák és a főnök, de egy idő után bosszantó lehet az állandó magáncélú telefonálgatás. Ha Önnek fontos a munkahelye és nem szeretne konfliktusba kerülni ingatlana eladása miatt, akkor bízza ránk az ügyintézést. Ami Önnek kínos, az nekünk a munkánk. 

Nekünk a legfőbb feladatunk, hogy mindig elérhetőek legyünk és visszahívjuk a vevőket. Bármit is csinálunk éppen, a legfontosabb dolog az életünkben a vevő hívásának fogadása és tájékoztatása. Ügyelünk minden apró részletre, és SOHA nem fordul elő, hogy egy érdeklődőt nem hívunk vissza.

Ne essen el a jó vásárlótól

Ha folyamatosan dolgoznia kell, akkor nem biztos, hogy mindig abban az időpontban tudja megmutatni ingatlanát az érdeklődőnek, amikor neki a leginkább alkalmas, így könnyen eleshet egy kiváló lehetőségtől. Ugye Önnek sem mindegy, hogy mennyiért adja el az ingatlanát?

Mi éjjel-nappal csakis azt figyeljük és szűrjük, hogy melyik érdeklődő által kerül Ön a legjobb helyzetbe. Valamint annyira rugalmasak vagyunk, hogy bárhol, bármikor ott tudunk lenni, amikor szükséges. Így a lehető legjobb üzleti döntést tudjuk meghozni Ön helyett.