Szeretné minél hamarabb eladni miskolci ingatlanát, de azt sem tudja, hol kezdjen hozzá? Mi a teendő? Dőljön hátra, levesszük a válláról ezt a nagy terhet!

Tudjuk, mennyire nehéz lehet Miskolcon ingatlant eladni. Ha pedig egy gazdasági válsághoz hasonló folyamat zajlik éppen, akkor szinte lehetetlen abban az esetben, ha magánúton szeretné elintézni. 

Egy ingatlanszakértő azonban fel van készülve minden váratlan helyzetre. A Nord Home csapata folyamatos képzéseken vesz részt, követi napi szinten az ingatlanpiac változásait a legújabb technológiákat használva, mindemellett mégis kedvező áron segít megvalósítani az ingatlant eladók vágyait.

Az ingatlanértékesítés rengeteg stresszel jár. Azonban csapatunk már professzionálisan megold bármilyen nehéz szituációt, míg önnek lehet egy-két ősz hajszálat okoznának ezek a helyzetek.

De hogyan vélekednek ügyfeleink ezekről a komplikált szituációkról?

„Megpróbáltam magam intézni az egész folyamatot, azonban sosem értem a végére. Mindenbe belekaptam és végül félkész munkákat sikerült abszolválnom. Hihetetetlenül sok idő mindent tökéletesen megcsinálni, nekem pedig nincs időm erre. Ezért végül beláttam, hogy inkább átengedem az egész értékesítési folyamatot a Nord Home csapatnak. Precíz munkát végeztek, maximálisan elégedett vagyok.”

„Bár használok internetet, úgy érzem, hogy a technológiával nem sikerül lépést tartanom. Nem tudok szép képeket készíteni és azt sem tudom, melyik készülékkel lehetne. Sajnos a hirdetéseket sem tudom egyedül feltenni. Azért bíztam meg a Nord Home céget, mert olvastam a magazinjukat, hogy mennyire felkészültek az ingatlanértékesítés területén.”

„Már többször adtam fel hirdetést, de mindhiába. Pedig úgy éreztem, jól csináltam mindent. Végül megkerestem a Nord Home Ingatlanirodát és kértem egy konzultációt, hogy megtudjam mi a baj. Sajnos rengeteg hibát követtem el, azért nem jelentkezett senki. Be kellett látnom, hogy ez is egy szakma. A Nord Home csapata viszont annyira felkészült, hogy nem is kellett sokat várnom, hogy eladjuk az ingatlanomat.”

Lássuk is, mely nehézségeket spórolhatja meg magának, amennyiben minket választ:

Reális ingatlan ár megadása

Nehéz meghatározni, hogy ne legyen se túl sok, se túl kevés. Ehhez látni kell szakmai szemmel az ingatlan állapotát és tisztában kell lenni a jelenlegi piaci árral is. Ha túlárazta ingatlanát, akkor valószínűleg még mindig nem tudta eladni és egy érdeklődő sem nagyon jelentkezik, mindeközben az ingatlan folyamatosan veszít értékéből, minél tovább van kint a hirdetése. 

Hirdetési anyag összeállítása

A megfelelő technikai felszerelés nélkül lehetetlen igazán jó és minőségi képeket, videókat készíteni az ingatlanról. Mindemellett tudni kell a megfelelő szögből fényképezni, a megfelelő fényviszonyok között. Meg kell tudni látni a lakás előnyös részeit és azt kiemelni a hirdetésben. Továbbá figyelemfelkeltő hirdetést kell tudni írni, amely vezeti az olvasó figyelmét, és az az érzése támad, hogy neki igenis ez lesz az új otthona. Mindezt el kell tudni helyezni több hirdetési portálon is.

Alaprajz elkészítése

Ez az egyik legfontosabb eleme a hirdetésnek. Ezért fontos, hogy pontosan megszerkesztett, profi alaprajz legyen elkészítve. Így az érdeklődő már gondolatban el tudja képzelni a leendő otthonát. Egy pillanat alatt el is rendezi benne a saját bútorait, így azonnal a magáénak érezheti az ingatlant.

Telefonhívások, ingatlan bemutatása

A sok telefonhívás, majd az ingatlan bemutatása az érdeklődőknek, rengeteg időt el tud venni az életéből. Valamint külön stresszelheti az a tény, hogy idegeneket kell beengednie az otthonába. Ha úgy érzi, hogy ehhez sem ideje, sem türelme és kedve nincs, úgy érdemes egyik ingatlanszakértőnket megbíznia, aki alaposan utánanéz, hogy ki is megy be az Ön privát zónájába.

Áralku

Ez az egyik legnehezebb szituáció, hiszen ha nem tanult tárgyalástechnikát, úgy könnyen a csapdájába eshet egy rámenősebb, manipulatív érdeklődőnek. Ne szálljon ki veszteségesen ebből a helyzetből! Bízza inkább ránk ezt a feladatot. Sok éves rutinunknak köszönhetően kitűnően kezeljük az alkudozós személyeket.

Bár sokan próbálkoznak saját úton eladni ingatlanjukat, a tapasztalat azt mutatja, hogy ez legtöbbször kudarcba fullad. Ha nem szeretné feleslegesen elpazarolni az idejét, napokat, heteket stresszelni az eladás miatt, úgy bízzon meg minket ingatlana eladásával.

Az ingatlanértékesítés nem hiába egy szakma. Rengeteg felkészültséggel jár. Ha úgy érzi, hogy a fentebb megemlített pontokat nem tudná maximálisan teljesíteni, úgy jelentkezzen be hozzánk még ma egy ingyenes konzultációra és segítünk.

Ide kattintva azonnal felveheti a kapcsolatot velünk!