Ajándék 3D virtuális túra 30-50.000 Ft értékben, Miskolcon!

Mutassa be lakását érintésmentesen a Nord Home Ingatlaniroda segítségével! A 3D virtuális séta most nem csupán egy ajándék, hanem a mostani helyzetet tekintve egy biztonságos lehetőség lakásának bemutatására.

Manapság már nem elég pár jó fotó a hirdetéshez, hogy az érdeklődők felkapják a fejüket. A vevő igényei és a technológia folyamatosan változik, ehhez pedig a mi irodánk is igazodik. Ezért úgy döntöttünk, itt az ideje, hogy Miskolc is felzárkózzon, így elsők között szeretnénk nyújtani ezt az új, professzionális hirdetési formát, azaz a 3D Matterport virtuális sétát, amelyet most ingyen igénybe vehet.

Számunkra az elégedett ügyfél a legfontosabb, de legalább ennyire lényeges a professzionalizmus is. Ezért olyan csomagokat hoztunk létre, amelyek ár-érték arányban megfelelőek lehetnek az Ön számára. Három féle csomag közül tud választani; bronz, ezüst és arany. Legkedvezőbb csomagunk a bronz, amely a következőket tartalmazza, bruttó 2%-os sikerdíj ellenében:

  • Segítség a megfelelő eladási ár meghatározásában
  • Értékesítési stratégia kidolgozása
  • Szemetgyönyörködtető hirdetés összeállítása, lélegzetelállító fotók elkészítése, vonzó és egyedi hirdetési szöveg megírása, pontos alaprajz elkészítése
  • Az elkészült hirdetések elhelyezése a legnézettebb hirdetési portálokon, kiemelési lehetőség biztosításával
  • Folyamatos kapcsolattartás és tájékoztatás a legújabb információkról
  • Vevőminősítés, előszűrés így tisztában lehet azzal, hogy kit enged be az otthonába
  • Professzionális ingatlan bemutató a megfelelő vevő jelölteknek
  • Kitűnő tárgyalási technika használata az elérhető legmagasabb vételár érdekében
  • Továbbá az eladás minden lépésénél a segítségére leszünk, egészen az adásvételi szerződés előkészítésétől akár az ingatlan birtokba adásáig 

Hirdetési garanciát vállalunk

Számunkra kiemelten fontos a bizalom is, ezért azt valljuk, hogy minden eladó megérdemli a kockázatmentes ingatlanértékesítés élményét. Ezért garanciát vállalunk arra, hogy maximum három hónap alatt eladjuk ingatlanát.

Amennyiben ez a terv meghiúsulna egy hirtelen jött ingatlanpiaci, gazdasági történés vagy a kezdetleges túlárazás miatt – amely negatív hatással lehet az eladásra – úgy magasabb értékesítési csomaggal, megemelt ingatlanmarketing kerettel folytatjuk az értékesítést, így felgyorsulhat az eladás, akár egyik napról a másikra. Természetesen a sikerdíj összege nem változik a csomagváltás során.

3D virtuális séta

Mit jelent pontosan a 3D virtuális séta?

Jelenleg ez a legmodernebb eszköz, amivel bemutathatja ingatlana belső terét. Az érdeklődő otthonából, kényelmesen hátradőlve járhatja körbe ingatlanát. A 3D technológia segítségével érzékelheti a tárgyak és terek formáját, szinte méretarányosan, milliméteres pontossággal. Három nézet által tudja felmérni, miként viszonyulnak egymáshoz a szobák vagy terek.

Ez a modern, látványos bemutató eszköz segít személyes élményt nyújtani a leendő ingatlan tulajdonosnak és bizalmat építeni még a személyes találkozás előtt. Ez pedig óriási nagy előny a többi fényképes hirdetéssel szemben.

Járjon pár lépéssel a többi hirdető előtt! Amennyiben minket bíz meg ingatlana eladásával, úgy nemcsak hirdetési garanciát vállalunk, hanem megajándékozzuk egy 3D virtuális sétával, ami egy pillanat alatt felgyorsíthatja az eladást. Duplázza meg esélyét ingatlana virtuális bemutatójával!

Ide kattintva azonnal felveheti a kapcsolatot velünk!